Centraal Beheer Achmea grip op schade


Centraal Beheer Achmea en de Verkeersveiligheid Groep Nederland ondersteunen vervoersondernemers bij de uitvoering en planning van de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn vakbekwaamheid.
De trainingen leveren vervoersondernemers direct voordeel op door minder onderhoud- en brandstofkosten, minder schades, een beter imago en grotere klanttevredenheid.

De besparingen kunnen volgens Achmea in de praktijk oplopen tot meer dan 10 procent. Op de nascholingstrainingen van de Verkeersveiligheid Groep Nederland ontvangen klanten van Centraal Beheer Achmea een korting die varieert van 15 tot 25 procent.

Om grip te houden op de verplichte nascholingsstatus van chauffeurs introduceert Centraal Beheer Achmea samen met de Verkeersveiligheid Groep Nederland de Online Richtlijn planner. In de Online Richtlijn planner kunnen werkgevers zelf trainingen boeken en cursisten aanmelden. De gevolgde nascholingsuren worden, ongeacht opleider, geregistreerd en de planner informeert de werkgever automatisch over eventuele opleidingsachterstanden.

Klik hier om contact met ons op te nemen « Vorige pagina
© Copyright Centrum voor Duurzame Mobiliteit
« Vorige pagina

Actueel

» Jongeren in het verkeer
Effectieve verkeerseducatie
» Achmea online
'E-driver' in plaats van testcircuit
» GVB Amsterdam
Daling agressie met 17%
» Centraal Beheer Achmea
Nascholing beroepschauffeurs